Kezdőlap   2015   Előző versenyek   Kapcsolat   Impresszum 
 
   
Meghívó
  Celldömölk
  Megközelítés
  Film

Az oldalt 4392
alkalommal látogatták

   
 

Kedves Sportbarátok!

Városunk, Celldömölk 2004-ben ünnepelte alapításának 100 éves, illetve várossá avatásának 25 éves évfordulóját. Településünk sportélete is több mint száz évre tekint vissza, labdarúgásunk 90 évre. A kettős jubileum és a városi sporttörténet előtt tisztelegve 2004. július 8. és 12. között első alkalommal rendeztük meg a Vulkán Futball Fesztivált, mellyel egy időben egy Várostörténeti Karnevál is pezsgőbbé varázsolta városunk életét.

Örömmel állapíthattuk meg, hogy az eltelt évek során programsorozat Kemenesalja és a Kistérség legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát. Ehhez nagymértékben hozzájárult az új műfüves labdarúgópálya, melyen a fesztivál keretében, villanyfénynél nem kisebb sportegyéniség, mint Nyilasi Tibor és a Sport1 csapata rúgta a labdát a celldömölki edzők együttese ellen.

Az elért sikereken és kedvező fogadtatáson fellelkesülve ezúton szeretnénk meghívásunk tolmácsolni a XII. Vulkán Futball Fesztivál rendezvényére. Az itt szerzett szakmai tapasztalatok, sikerek, élmények, vendégszeretetünk feledhetetlenné teszik számotokra labdarúgó tornánk, melyre minden évben visszavárunk benneteket!

XII. Vulkán Futball Fesztivál
Labdarúgó Torna
Celldömölk
2015. június 27. - 28.
A rendezvény új helyszínen kerül lebonyolításra, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő melletti műfüves sportpályák (9500 Celldömölk, Sport utca 8.) területén!